Tisdagstrion: Bröllop och begravning

Temat för den här veckans Tisdagstrio är bröllop och begravning. Jag måste erkänna att jag var mest inspirerad av begravnings-delen men kom till slut fram till tre väldigt olika böcker som passade hela temat.

Min första bok är Som en drömbild av Nora Roberts. Det är den första boken om fyra vänner som driver en framgångsrik bröllopsagentur tillsammans. Varje bok i serien fokuserar på en av vännerna och först ut är fotografen Elliot.

Nästa bok är Smultron, bröllop och döden av Kristina Appelqvist. Den handlar om litteraturforskaren Helena Waller som blir indragen i ett mysterium rörande ett okänt originalmanuskript av Romeo och Julia och mordet på Roy Pedersen, forskare vid universitetet och expert på Shakespeare.

Sist ut är The Graveyard Apartment av Mariko Koike. Det är en skräckhistoria om en ung familj som flyttar in i ett bostadshus intill en kyrkogård.

Lämna en kommentar